top of page

Uitwaaien bij Shell Offshore Wind

Geen betere plek om voor storm Cairán te schuilen dan bij Shell Offshore Wind. Een paar weken terug mocht ik daar een training geven.


Toen ik de trainingsruimte binnenstapte, dacht ik in even tegenover team Barbapapa te staan. Het bleken echter de roterende Voice-of-Holland-stoelen na een botoxbehandeling. Al mochten de deelnemers deze keer op de zetels plaatsnemen en niet de coach.


Shell Offshore Wind X Humor Loont

Ondanks het onstuimige weer buiten (en waarschijnlijk dankzij de stoelen) was de sfeer binnen een erg relaxt. Het leidde bovendien tot leuke resultaten. We hebben humor gevonden in worstelingen van de teamleden en we hebben grappige manieren bedacht om andere afdelingen te benaderen voor een samenwerking. Het was fijn om te zien dat de aanwezige manager de concepten meteen omarmde. Ik heb goede hoop dat humor daadwerkelijk ingezet gaat worden.


Bedankt Diederik Klip en Gökhan Doygun voor de uitnodiging!


P.S.: Gezien de storm rekende ik op veel vertraging onderweg naar huis, maar ik was verbazingwekkend snel thuis. Mijn trein had waarschijnlijk de wind in de rug.


Comments


bottom of page