top of page

MAARTEN VISSERS

Satirisch schrijver | komiek | content- & podcastmaker | ingenieur

Maarten Vissers trainer Humor Loont

Van kinds af aan doet Maarten niets liever dan mooie dingen maken en daar anderen mee vermaken. Het besef kwam pas laat dat je van die creativiteit ook een carrière kan maken. Daarvoor was Maarten al afgestudeerd meerdere jaren werkzaam als civiel ingenieur. Zijn werk bleek een goede proeftuin voor zijn latere cursus Humor loont. Maarten heeft namelijk de natuurlijke neiging om problemen met humor en een glimlach te lijf te gaan. 

Op advies van een collega stapte Maarten in 2017 voor het eerst op een stand-up comedy podium. Zijn fascinatie voor de grap was geboren. Maarten reist sindsdien Nederland door om mensen te laten lachen. Van Maastricht tot Den Helder, hij heeft in vrijwel het hele land opgetreden.

 

Het duurde niet lang voor Maarten gevraagd werd om columns te schrijven voor Omroep Houten en NPO Radio 1. Het creatieve werk smaakte naar meer en in 2021 maakte Maarten definitief de overstap naar de mediasector. Hij maakte meerdere podcast, waaronder de populaire humoristische taalpodcast Taalnatie. Vervolgens werd Maarten een van de schrijvers van het satirische VPRO-programma Plakshot

Wil je zien wat Maarten maakt of wanneer hij optreed? Bezoek dan zijn website via de onderstaande button. 

CONTACT

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page