top of page

Rot.Jong: geen woorden maar grappen

Rotterdammers zijn dankbaar publiek. Volgens mij is hun credo: Niet lullen maar lachen. Cabaretiers en komieken kwamen er al graag, nu kan ik aan dat rijtje ook trainers toevoegen.

Humor Loont bij Rot.Jong in Rotterdam

Gister mocht ik aantreden in het kantoor van Rebel aan de prachtige Wijnhaven. Ik gaf hier mijn training aan Rot.Jong. Die naam alleen al verdient het Humor Loont keurmerk. Als deze had bestaan ten minste.


Stichting Rot.Jong is een netwerk voor jonge professionals in Rotterdam. Met honderden leden en vrijwel wekelijks events is het een gezellige boel. Ik zou er bijna een brievenbusfirma in Rotterdam voor oprichten.


Het leuke van een training geven aan zo’n groep, is de diversiteit van het gezelschap (op de diversiteit in leeftijd na dan). Tegenover mij zaten juristen, bankiers, consultants, auditeurs, techneuten, ambtenaren en uithalers. En – in afwezigheid de directeur – heeft niemand het gevoel zich te moeten inhouden.


Tal van onderwerpen zijn de revue gepasseerd. Van managers die wel een cursusje ethiek kunnen gebruiken tot het inzetten van humor op je CV. De resultaten waren erg grappig. Dus als ik een volgende keer terugkom in Rotterdam, verwacht ik geen woorden, maar grappen!


Bedankt Jos Hoefnagel voor het in contract brengen, bedankt Carmen van Driel, Hidde Slager, Vera Brouwer en de rest van het Rot.Jong bestuur voor het organiseren!


PS: Ik moet echt een selfiestick aanschaffen...


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page