top of page

Mijn meest verschrikkelijke optreden

Vandaag ben ik te gast in de Elektra Podcast. In deze podcast praat Wouter Monden met cabaretiers en komieken over hun meest verschrikkelijke optredens. Door mee te doen, sta ik nu in een rijtje met Youp van ’t Hek en Karin Bloemen. Leuk voor hen natuurlijk, want dan leert het grote publiek ze misschien ook eens kennen.

Elektra Podcast van Wouter Monden

De Elektra Podcast toont perfect aan dat leed een ideale bron is voor een goed en hilarisch verhaal. Een dikke aanrader dus om te luisteren! Zeker wanneer je even in de put zit.


Ik ben onderdeel van de zogenaamde Open Mic aflevering. Hierin zijn komen beginnende komieken aan het woord. Deze beginperiode is erg vruchtbaar voor verhalen, aangezien je als komiek dan nog geen "nee" durft te zeggen. Zelf durfde ik "nee" te zeggen tegen een optreden op mijn werk. Maar na wat aandringen door een collega kwam ik toch terecht op een podium in de kantine. Naar de rest van het verhaal kan je hier luisteren (ik ben te horen vanaf 55:05).


תגובות


התגובות הושבתו לפוסט הזה.
bottom of page