top of page

Maarten Vissers in Theater PePijn

Woensdag 27 september sta ik in Theater PePijn te Den Haag! Misschien wel het leukste kleine theater van Nederland. Het is een plek waar nieuwe talenten groot worden en oude talenten (lees: Youp van ’t Hek) hun nieuwe grappen testen.


Het is inmiddels mijn derde keer PePijn, maar dit keer treed ik niet meer op als on(der)betaald talent, maar als professional. En ja, dat is best een dingetje. Aangezien voetbalanalogieën goed schijnen te werken: Dit is Eredivisie. In mijn geval niveau FC Almere, maar dat maakt niet uit. Ik mag namelijk meespelen met de grote jongens en meiden. Ik heb geen ambitie om ooit Carré uit te verkopen, want dit soort line-up shows vind ik leuk. Dit is waar ik comedy voor maak. Het voelt dan ook als een nieuw plateau en loon naar hard werken. Nu duimen dat de volgende vergelijkbare spot niet weer 200+ optredens op zich laat wachten.


UPDATE: inmiddels is de show uitverkocht!Maarten Vissers in Theater PePijn bij PePijn's Comedy Club

Comentarios


bottom of page