top of page

Kuuroord met humor

Is het een kuuroord? Is het ’t huis van de Adams Family? Nee, het is het werkelijk prachtige kantoor van Infram.

Kantoor Infram

Toen ik er recentelijk een training gaf, moest ik twee keer op google maps controleren of ik wel goed zat. Maar in deze mansion moest ik echt zijn. Een rondleiding vooraf aan de training durfde ik niet aan, bang om niet op tijd terug te zijn. Met zo'n kantoor in zo'n omgeving heb je blijkbaar geen humor meer nodig om te ontspannen. Niet vaak was een groep tegenover me zo relaxt. En dat op een vrijdagmiddag.


In de training hebben we onder andere grappen geproduceerd over de verdwenen moestuin, het feit dat ze bij Infram dijken slopen (om te voorkomen dat in het echt gebeurt) en over de bedrijfsslogan: verbinden, verbeelden, vergaderen. Daarnaast hebben we oplossingen bedacht voor lastige bewonersbijeenkomsten en mondige collega’s die tijdens vergaderingen te veel het woord nemen (een roze microfoon).


De 3,5 uur training vloog voor mijn gevoel voorbij. Het was een feestje. Dank Manon Harmsen voor de uitnodiging en tevens minivakantie!

Infram X Humor Loont

Comments


bottom of page