top of page

Humor Loont in 2024

Niet veel mensen weten het, maar sinds kort is het 2024. Onze planeet heeft geruisloos een rondje om de zon afgelegd. Het is maar goed dat sommige oplettende media dit bijhouden (en dat mijn moeder me een reminder stuurde), want anders was het weer volledig aan me voorbijgegaan.Nu is iedereen natuurlijk benieuwd: Wat brengt 2024 Humor Loont?

(of andersom)


Nou… er zitten mooie dingen in de pijplijn!


𝗛𝘂𝘂𝗯, 𝗵𝘂𝘂𝗯, 𝗛𝘂𝗺𝗼𝗿 𝗟𝗼𝗼𝗻𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝘃𝗼𝗿𝗺

Al enige tijd ben ik bezig met een nieuwe opzet van de training. Niet enkel meer een training over humor op de werkvloer, maar verschillende modules met daarin een centraal thema. Neem een module ‘Leiderschap met humor’ (werktitel: lachend naar de top) of ‘Samenwerken met humor’ (werktitel: in de lach verbonden). Sommige organisaties vinden het lastig om mijn training te plaatsen. Met deze vernieuwing hoop ik ze een handje te helpen.𝐄𝐞𝐧 𝗛𝘂𝗺𝗼𝗿 𝗟𝗼𝗼𝗻𝘁 𝗺𝘂𝘀𝘁-𝗿𝗲𝗮𝗱

Er is een boek(je) onderweg. De transcriptie is inmiddels ruim 10.000 woorden. Het had vorig jaar al af moeten zijn, maar door de druk-druk-drukkeritis en voortschrijdend inzicht (ik leer dagelijks bij over humor) is het me niet gelukt er een punt achter te zetten. Ik weet nog niet of ik het zelf ga uitgeven of dat ik er een uitgever bij zoek. 2024 zal het uitwijzen.𝗛𝘂𝗺𝗼𝗿 𝗟𝗼𝗼𝗻𝘁 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸

Naast training geven wil ik me meer bezighouden met humor maatwerk. Met andere woorden: mensen hebben een probleem, ik bied een humoristische oplossing. Momenteel voer ik bijvoorbeeld gesprekken over het inzetten van humor tijdens een kick-off evenement. Voor mij nog onontgonnen gebied - dus spannend – maar tegelijkertijd, niets leuker dan de theorie in praktijk brengen. Nu hopen dat mijn theorieën geen onzin blijken.


𝗛𝘂𝗺𝗼𝗿 𝗟𝗼𝗻𝗲𝗹𝘆, 𝗻𝗼𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲

Komend jaar lijkt het me interessant en leuk om meer met andere creatieve ondernemers samen te werken. Al is het alleen sparren of ideeën uitwisselen. Interesse? Beam me up, Scotty!


Maar uiteraard ga ik ook in 2024 weer volop training geven! De eerste sessies zijn al gepland, maar er is zeker nog ruimte in de agenda. Dus zoek je een leerzame en leuke training voor jezelf of voor je collega’s? Laat het me snel weten, want je nu heb je nog budget!


Comments


bottom of page