top of page

NIEUW: Humor Loont flyer!

Wat is een bedrijf zonder flyer?


Nouja… in principe een gewoon bedrijf, alleen dan zonder flyer.


Humor Loont is deze categorie ontgroeid. Dat ging niet vanzelf. Alles wat ik te vertellen heb op een klein stukje papier proppen, bleek nog best een uitdaging. Maarrr... na dagenlang naar mijn scherm staren, in paniek mijn moeder bellen en in foetushouding onder mijn bureau liggen, issie dan eindelijk af!


...start het tromgeroffel...


Lieve lezers, met ongepast grote trots presenteer ik u:

Onze FLYER!


Hier te downloaden:


Now fly!


PS: Mocht je denken: "hey, die heb ik al gezien." Dat komt waarschijnlijk door mijn moeder. De trots voor haar zoon was voor haar belangrijker dan mijn embargo. Terecht waarschijnlijk.

Humor Loont Flyer
Humor Loont Flyer

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page