top of page

Humor in zicht met 4shipping

Stand-up comedy brengt je naar allerlei plekken. Zo heb ik ooit opgetreden in Poolcafé The Pocket in Katwijk (De geboorteplaats van Dirk Kuijt. Dat schijn je er altijd bij te moeten vermelden.) Toen 4shipping mij vroeg om mijn training te komen geven in Katwijk, maar ze geen geschikte locatie konden vinden, wist ik nog wel een plek.

Humor Loont met 4shipping in Katwijk

En zo stond ik op een zonnige donderdagmiddag in een kelder in Katwijk tussen de pooltafels mijn training te geven. Gelukkig hadden mensen met het prachtige weer wel iets beters te doen dan poolen. Mijn verhaal werd daardoor niet onderbroken door tegen elkaar kletsende ballen (dat mag je dubbel interpreteren). Bovendien waardeerde ik het als komiek, dat het podium in The Pocket gemaakt is van podium, en niet van pooltafel.


De omstandigheden waren niet ideaal voor een training, maar dat had alles met mezelf te maken. Ik had een jetlag, geïmporteerde buikgriep en tot overmaat van ramp was ik ook nog eens jarig. Het mocht gelukkig de pret niet drukken. Het was een erg leuke sessie met 4shipping.


Humor Loont was voor de software start-up het slotstuk van een lange dag teambuilding. Qua activiteiten moest ik concurreren met mountainbiken en surfen, maar ik durf wel te stellen dat ik die overtroffen heb. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat de surftrainer achteraf gevraagd is om een hand-out, om de lessen uit de training later in praktijk te kunnen brengen.


Bedankt Janrein Jöbsis voor de uitnodiging! De hand-out volgt 😄


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page