top of page

Grappen schrijven voor je moeder

“Maarten, maak jij nog wel eens iets grappigs?”


Leuk dat je het vraagt! Regelmatig doe ik kleine projecten die ik voor het geld ook zou kunnen laten. Los dat ik voldoening haal uit creatie, heeft het ook een functie. Veel komieken zullen beamen dat humor als een spier werkt. Door het regelmatig te trainen word je er sterker in. Als je er een tijd niet actief mee bezig bent, moet je ook echt weer even op niveau komen. En om training te geven voor Humor Loont, vind ik dat ik top fit moet zijn. Anders ben ik net zo geloofwaardig als een slanke kok.


Laatst heb ik een aantal promovideo’s gemaakt voor niemand minder dan mijn moeder (Liane Vissers van 't Hof). Mijn persoonlijke schepper (zo noem ik haar thuis) is docent geschiedenis en maatschappijleer. Regelmatig maakt ze nieuwe lessenseries voor middelbare scholen. In opdracht van Neios - Europa onderwijs en samenleving heeft moeders een aantal lessenseries gemaakt over de Europese cultuur. Ze vroeg mij of ik kon helpen met het promotiemateriaal. Uiteraard kan ik dat. Zie het filmpje met de nodige grapjes als resultaat.


(Deze lessenserie gaat over ‘Rebellen’. En ja, die dame in roze leder is mijn moeder.)


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page