top of page

Een goed team!

Dit was een goed team! Mijn team.

Movares X Humor Loont

(Of nouja, het team waarvan ik onderdeel mocht uitmaken.)


Naast humorprediker probeer ik ook mijn steentje bij te dragen als parttime ingenieur. Mooie van die constructie is dat ik mijn humorhypothesen zelf in de praktijk kan testen. Dat heeft gezorgd voor een aantal goede leermomenten, maar vooral ook veel grappige resultaten (en een berg aan trainingsmateriaal).


De eerste foto is van vorig jaar november. Toen gaf ik mijn training aan m’n team. Achteraf bleek het laatste moment dat wij professioneel gezien gezamenlijk in dezelfde ruimte zouden zitten. Een paar dagen later werd ons team opgeheven in een reorganisatie.


De tweede foto* is van afgelopen donderdag. Toen heb ik afscheid genomen van m'n ex team. Met een lach. Vele lachen. Als we met de groep iets empirisch hebben aangetoond, dan is het wel dat humor verbindt. Vertrekken was dan ook geen gemakkelijk besluit. Ik ga dit gezelschap missen.


Bedankt!

Het team aan de borrel

*Eveline maakte deze foto, maar vergat de selfiefunctie.


Comentarios


bottom of page