top of page

Ben Tiggelaar ontdekt humor op werkvloer


Ben Tiggelaar ontdenkt humor op werkvloer

Als Ben Tiggelaar het zegt, dan moet het waar zijn!


Altijd lekker als een bekende schrijver de relevantie onderschrijft van je onderneming. Want dit is precies wat ik doe. Met Humor Loont geef ik trainingen over het inzetten van humor op de werkvloer.


Mijn training is wel iets uitgebreider dan deze 12 slides. Naast dat ik met heldere voorbeelden het nut en de noodzaak van humor laat zien, gaat een groot deel van de training juist over het toepassen ervan. Het voorbeeld dat Ben geeft - Iets benoemen wat je opvalt - dat kan werken, maar ook niet. Ik geloof zelf juist wel in het een goede voorbereiding.


Wat vinden mensen grappig? Wat veroorzaakt een lach? Daar ga ik uitgebreid op in. Dat is belangrijk, want 39% van de werknemers die geen humor durft in te zetten, geeft als argument: "omdat ik niet weet hoe". Het mooie is dat de verschillende comedy-disciplines daar tig technieken en handvatten voor geven. Deze laat ik je ervaren in mijn training.


Spreekt dit je nou aan? Neem gerust contact met me op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Lees Ben Tiggelaar's artikel hier.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page